Läs det senaste från oss!

Vi är mitt i sommaren och vi är också mitt uppe i en spännande tid kring våra utbildningskoncept. Den vision vi har är att alla verksamheter ska ha möjlighet att genomföra ett aktivt värdegrundsarbete, och för att det ska vara möjligt behöver det finnas olika sätt att göra detta på. En stor hjälp i detta kommer vara den digitala utbildningsplattform vi färdigställt inför sommaren.

Den version vi har just nu svarar mot de utbildningsmoment som återfinns i Samkrafters HBTQ-certifiering, men det är bara ett första steg. Ambitionen är att skapa fler och bredare koncept och där det till en mycket överkomlig prisbild ska gå att kompetensförsörja de personer som finns inom den egna verksamheten. Håll utkik här för mer information kring detta!

I övrigt börjar hösten fyllas på med olika spännande uppdrag och vi ser fram emot att få möta våra samarbetspartners i redan pågående processer såväl som nya kunder. Vi önskar er alla en trevlig sommar, så hörs vi kanske i höst!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du användningen av cookies för ovanstående syfte.