Samkrafter HBTQ+ Certifiering

Samkrafters HBTQ+Certifiering genomförs utifrån fyra moment som i regel innebär tre halvdagars utbildning och en workshop. Dagarna kan ges genom just tre halvdagar separat alternativt kombineras till att vara en heldag och en halvdag. Detta är något vi kommer överens om tillsammans utifrån er verksamhets behov och förutsättningar. Optimalt är dock tre utbildningstillfällen fördelat på två-fyra månader.

Det bör oavsett vara en viss tid mellan de olika utbildningsdagarna, för att deltagarna ska ha tid att reflektera över verksamheten mellan dessa tillfällen. Utbildningen varvar föreläsning med praktiska och interaktiva moment där deltagarna antingen gör övningar eller diskuterar olika ämnen.

Verksamheten tillsätter även en arbetsgrupp vilken med hjälp och de tankar utbildningsgruppen bidrar med har mandat att ta fram en handlingsplan med aktiviteter och mätbara mål. När denna handlingsplan är godkänd får verksamheten sitt certifikat. Samkrafter följer sedan upp handlingsplanen för att vara ett stöd i den fortsatta implementeringen.

Ladda gärna ned vår informationsbroschyr för mer information om certifieringsprocessen.

PRIS: 59 000 kr

Ovanstående pris gäller vid en utbildningsgrupp med upp till 30 personer. Om ni är en större eller mindre verksamhet, kan priset komma att justeras. Uppföljning och stöd ingår i upp till tre år.

Vinster för verksamheten

Vill du veta mer? Tryck på knappen och länkas till ett kontaktformulär, fyll i det så återkommer vi till dig inom 24 timmar!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du användningen av cookies för ovanstående syfte.